Yrityskaupat kokemuksella

Yrityskaupan vaiheet

 

Myydään yritys

Kaupan vaiheet

 

Painotamme yrityskaupassa systemaattista työtä. Yrityskaupan vaiheet noudattavat yleensä kaupasta riippumatta samaa rakennetta. Alla on kuvattuna yrityskaupan vaiheet.

1 kk-vuosia
1-2 kk
2- 3 kk
1- 1,5 kk

11. Sopimukset

 

Yrityksen osto

Yrityksen osto

Meillä on laaja kokemus asiakkaidemme yrityisostoista. Palvelemme yrityksen omistajia koko ostoprosessissa strategian luomisesta lähtien. Avustamme myös suoraan nimettyjen kohteiden ostamisessa, haltuunoton suunnittelussa ja rahoituksen järjestelyssä.

 

 

Haluatko ryhtyä yrittäjäksi? 

 

Olemme toteuttaneet merkittävän määrän yrityskauppoja, joissa yritys siirtyy yrittäjävetoiseksi. Autamme toimivan rahoitusmallin löytämisessä ja viemme yrityskaupan läpi alusta loppuun.

 

Yrityskaupan rahoitus

 

Yrityskaupan rahoitus

 

Kun tarvitset rahoitusta yrityskaupan toteuttamiseksi, me avustamme sinua rahoitusratkaisun luomisessa, rahoitukseen liittyvän dokumentaation valmistelussa, sijoittaja- ja rahoittajakontakteissa sekä erilaisten rahoitus- tai kovenanttisopimusten neuvotteluissa.

 

Sukupolven vaihdos

Onko sukupolvenvaihdos ajankohtainen?

 

Toteutamme yritysten sukupolvenvaihdoksia säännöllisesti. Meille on kertynyt laaja tietämys sukupolvenvaihdoksista ja niissä tärkeistä huomioitavista asioista.

 

Kokemustemme mukaan yrityksen sukupolvenvaihdoksen keskeisimmät valmistelun aiheet ovat jatkajien roolit ja vastuut, verotus sekä vaihdoksen käyntiin saattaminen. Myös ajoitus, yrityksen tilanne, perheen muut lapset, jne. ratkaisevat. Järjestelyn toteuttamiseen voidaan käyttää kauppoja, lahjakirjoja, erilaisia liiketoimintajärjestelyjä, pääomitusta tai näiden yhdistelmiä. Prosessin läpivienti kestää kuukausista vuosiin. Yritysten sukupolvenvaihdosten verohuojennukset ovat hyvät ja niitä kannattaa käyttää.

  • LinkedIn Social Icon

Voit ottaa meihin yhteyttä luottamuksellisesti. Alkukeskustelu kanssamme ei velvoita sinua mihinkään.

MBO Partners Oy

 

Salomonkatu 17 A

00100 Helsinki

Puhelin 09-6855 1644

info@mbopartners.fi

www.mbopartners.fi