Kavika osakekauppoja


Kavika Oy on Suomen johtava ammatti- ja laivakeittiökalusteiden, sairaala- ja puhdastilakalusteiden sekä LVI-tuotteiden valmistaja, jonka koko tuotanto perustuu ruostumattoman teräksen jalostukseen. Konsernin liikevaihto on yli 9 milj. euroa ja henkilökunta noin 60 henkeä. Yhtiö toimii Järvenpäässä ja Hollolassa.


Kavika Oy ja myös ruostumattomaan teräkseen keskittynyt Malmi-Steel Oy yhdistivät toimimintansa vuoden 2015 lopussa. Malmi-Steel Oy:stä tuli Kavika Oy:n tytäryhtiö ja Malmi-Steel Oy:n omistaista Kavika Oy:n osakkaita. Malmi-Steel Oy:n kanssa tehdyn yrityskaupan kanssa konsernin liikevaihto nousee noin 12 milj. euroon. MBO Partners Oy toimi Kavika Oy:n ja sen omistajien neuvonantajana.


MBO Partners Oy toimi myyjien neuvonantajana vuonna 2007, kun Kavika Oy:n liiketoiminta myytiin sen nykyiselle omistajalle. Sen jälkeen päätökseen saatuja yritysostoja ovat Kurasyöppö® liiketoiminnan osto Vaahto Oyj:ltä ja Kailin Oy:n osakekannan osto, molemmat vuonna 2010, jolloin MBO Partners Oy toimi ostajan neuvonantajana.