Yrityskaupat Kokemuksella
Yrityskaupat Kokemuksella
Yrityskaupat Kokemuksella
Yrityskaupat Kokemuksella

Yritys

Vahva kokemus yrityskauppojen toteuttajana
Ota yhteyttä
MBO Partners Oy on jo vuonna 2003 perustettu yrityskauppoihin erikoistunut asiantuntijayritys. Olemme olleet mukana toteuttamassa kymmeniä yrityskauppoja tai rahoitusjärjestelyitä. Asiantuntijoillamme on pitkä käytännön kokemus operatiivisesta liiketoiminnasta ja sen johtamisesta.

Erikoisalana yrityskaupat

Yrityksemme erikoisalaa ovat yrityskaupat (yrityksen myynti ja yritysosto), MBO-kaupat (myydään yritys toimivalle johdolle), yritysten arvonmääritys, yrittäjäpolven vaihdokset sekä rahoituksen konsultointi. Toimintamme laatu rakentuu pitkään kokemukseen ja vahvaan näkemykseen sekä luovaan ongelmanratkaisukykyyn. Palvelemme ehdottoman luottamuksellisesti asiakkaitamme ja kaikkia muita järjestelyosapuolia yrityskaupoissa.

Asiakkaamme

Olemme palvelleet yrityskaupoissa asiakkaita pörssiyhtiöistä PK-yrityksiin. Liikevaihdoltaan asiakasyrityksemme ovat tyypillisesti yli kolme miljoonaa euroa. Toimintaamme ohjaavat vahvasti:

1. Yrittäjyyden arvostus

Tiedämme ja tunnemme yrittäjän kohtaamat haasteet urallaan. Usein kyseessä on elämäntyö, joka on voinut jatkua sukupolvelta toiselle. Palkka yrittäjyydestä on paljon muutakin kuin siitä saatava rahallinen korvaus, siksi oikean jatkajan löytäminen on omistajalle erittäin merkityksellinen asia.

2. Innovatiivisuus

Oikeanlainen jatkaja yritykselle voi löytyä alalta, joka ei ole noussut ensimmäisten joukossa mieleen pohdittaessa mahdollisia ostajakandidaatteja. Eri toimialoilta saatu kokemus, ennakkoluulottomuus ja kyky yhdistellä asioita uudella tavalla tuovat harkittavaksi ennennäkemättömiä vaihtoehtoja.

3. Näkemyksellisyys

Omakohtainen kokemus yrittäjätoiminnasta yhdistettynä kykyyn ymmärtää erilaisia liiketoimintamalleja antaa yritysjärjestelyihin terveen ja tuloksellisen näkökulman. Osaamme ja uskallamme myös sanoa, milloin yritysjärjestyyn ei kannata ryhtyä.

4. Luottamuksellisuus

Toimintamme on, kuten asiaan kuuluu, ehdottoman luottamuksellista. Siihen liittyy myös periaatteemme siitä, ettemme julkaise tietoja tekemistämme järjestelyistä. Se, mitä on puhuttu ja sovittu, on omistajien ja meidän välistä tietoa.

5. Nöyryys

”Menestys on menestystä vain toistaiseksi” on joku viisas joskus sanonut. Tinkimätön ja perusteellinen paneutuminen yrityksen toimintaan ja asemaan markkinoilla antaa pohjan systemaattiselle etenemiselle yritysjärjestelyssä.

widgetwall

Me toteutamme yrityskauppasi.

Jos olet aikeissa myydä yrityksesi tai etsit kiinnostavia yrityksiä ostettavaksi, ota meihin yhteyttä!

otayhteytta

Tutustu myös:

Vuokrajohtaminen
talentpro
Suorahaku
talentpro