Yrityskaupat Kokemuksella
Yrityskaupat Kokemuksella
Yrityskaupat Kokemuksella
Yrityskaupat Kokemuksella

Yrityksen osto

Ota yhteyttä
Meillä on laaja kokemus asiakkaidemme yrityisostoista. Palvelemme yrityksen omistajia koko ostoprosessissa strategian luomisesta lähtien. Avustamme myös suoraan nimettyjen kohteiden ostamisessa, haltuunoton suunnittelussa ja rahoituksen järjestelyssä. Ota meihin yhteyttä, kun mietit miten teet onnistuneet yrityskaupat. Alkukeskustelu kanssamme ei velvoita sinua mihinkään.

Haluatko ryhtyä yrittäjäksi?

Olemme toteuttaneet merkittävän määrän yrityskauppoja, joissa yritys siirtyy yrittäjävetoiseksi. Meillä on laajat ja monipuoliset verkostot eri aloilla toimiviin yrityksiin. Kauttamme löydät osaamiseesi, kokemukseesi ja resursseihisi täsmäävän yrityksen, jonka ostamalla pääset heti mukaan toimivaan yritykseen. Autamme toimivan rahoitusmallin löytämisessä ja viemme yrityskaupan läpi alusta loppuun.

Tarvitsetko rahoitusta yritysostollesi?

Kun tarvitset rahoitusta yrityskaupan toteuttamiseksi, me avustamme sinua rahoitusratkaisun luomisessa, rahoitukseen liittyvän dokumentaation valmistelussa, sijoittaja- ja rahoittajakontakteissa sekä erilaisten rahoitus- tai kovenanttisopimusten neuvotteluissa.

Ota meihin yhteyttä, kun mietit miten rahoitat yrityskaupat. Alkukeskustelu kanssamme ei velvoita sinua mihinkään.

widgetwall

Me toteutamme yrityskauppasi.

Jos olet aikeissa myydä yrityksesi tai etsit kiinnostavia yrityksiä ostettavaksi, ota meihin yhteyttä!

otayhteytta

Tutustu myös:

Vuokrajohtaminen
talentpro
Suorahaku
talentpro