Yrityskaupat Kokemuksella
Yrityskaupat Kokemuksella
Yrityskaupat Kokemuksella
Yrityskaupat Kokemuksella

Henkilöt

Matti Mattila
040 552 7699
matti.mattila(at)mbopartners.fi

Matti on ollut toteuttamassa lähes sataa yrityskauppaa tai rahoitusjärjestelyä ProMBO Oy:n ja MBO Partners Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2003. Sitä ennen Matti toimi pörssissä noteeratun Kekkilä Oyj:n toimitusjohtajana ja Vapo Oy:n johtoryhmän jäsenenä sekä pitkään Kemira Agrossa erilaisissa kansainvälisissä myynti-, markkinointi- ja johtotehtävissä. Koulutukseltaan Matti on liikemetsänhoitaja Helsingin Yliopistosta. Hän suoritti Hyväksytty Hallituksen Jäsen -tutkinnon (HHJ) vuonna 2008. ALM Partners Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Työn ohella Matti harrastaa suunnistusta, hiihtoa, metsästystä ja kalastusta.

Juhana Kalpio
040 527 81 82
juhana.kalpio(at)mbopartners.fi

Juhana omaa laajan kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen taustan globaalisti toimivista huippuluokan yrityksistä kuten GE Healthcare / Instrumentarium, Sandvik/Rammer sekä Metsätissue Oy. Erityisesti voidaan mainita Juhanan Saksankielisen Euroopan tuntemus sekä yrityskauppojen kautta laajentuneiden yritysten uusienyksiköiden integrointi, toimintamallien selkeyttäminen kuin myös synergioiden realisointi. Koulutukseltaan Juhana on KTM Hampurin yliopistosta. Työnohella Juhana harrastaa purjehdusta sekä urheilee.

Mikko Lehmus
040 900 3599
mikko.lehmus(at)mbopartners.fi

Mikko on kauppatieteiden maisteri Aalto yliopiston kauppakorkeakoulun rahoituksen laitokselta ja on työskennellyt MBO Partners Oy:ssä analyytikkona vuodesta 2011. Mikko teki Pro gradu -lopputyön MBO-kaupoista. Analyytikon työn ohella Mikko toimii yrittäjänä. Aiemmin Mikko on työskennellyt moninaisissa myynnin ja markkinoinnin töissä mm. L’Oreal:illa.

widgetwall

Me toteutamme yrityskauppasi.

Jos olet aikeissa myydä yrityksesi tai etsit kiinnostavia yrityksiä ostettavaksi, ota meihin yhteyttä!

otayhteytta

Tutustu myös:

Vuokrajohtaminen
talentpro
Suorahaku
talentpro